Om Järnforsens Plåtslageri

Ett av södra Sveriges största och mest mångsidiga plåtslageri!

Vi har funnits sedan 1974 och har vår egen verkstad i Järnforsen, Hultsfreds Kommun. Antalet medarbetare har ökat från 6 st 1974 till numera 28 st.

Företaget är ett familjeföretag som leds av Per och Ronny Erlandsson. Per är VD och högskoleingenjör med inriktning maskinteknik samt högskoleutbildad i ventilation och inneklimat. Ronny är gymnasieingenjör med inriktning mot maskinteknik och har tidigare arbetat flera år som konstruktionschef på ett stort fastbränsleföretag.

Arbetsområdena är Byggplåt, Ventilation, Isolering, Smide, Processventilation samt tillverkning till egna arbeten samt på beställningar. Vi arbetar med alla material tunnplåt och grovplåt.

Vi har egen konstruktionsavdelning där vi ritar i Inventor och MAgiCad allt i 3D.

Maskinparken är modern och består bl.a. av vattenskärning, kantpress för grovplåt, vikmaskiner, saxar, rullmaskiner m.m.

Det huvudsakliga verksamhetsområdet finns i en radie av 7-8 mil från Järnforsen, men vi arbetar över hela Sverige och även ibland utomlands.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår