Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Kontakta oss 0495-505 00

Hitta hit Se på karta

2013-12-21

4 st nya anställda och en presentation av årets större arbeten

Nu är det snart Jul och lite välförtjänt ledighet är välkommet och jag får då passa på att uppdatera hemsidan, vilket var ett tag sen. En hel del har hänt under året och vi har ökat antalet anställda med 4 st under året.

Vi håller som bäst på att slutföra flera projekt på Attends i Aneby där vi har projekterat och utfört ventilations, processutsug m.m för en större investering omfattande ett höglager och två nya maskinlinjer för inkontinensprodukter. Projektet började för ett år sedan och kommer att slutföras under våren 2014.

Vi har även nyss slutfört ett större arbete med att byta ut koppartaket på Mörlunda kyrka.

Övriga större arbeten under är:

Nybyggnad av Motormusèum i Vimmerby.

Varmlager i Rörvik Myresjösågen.

Ombyggnad verkstadsgymnasium i Vimmerby.

Ställverks och transformatorkylningar m.m på Södras såg i Värö (Varberg).

Luftbehandling och värmeåtervinning på Lesjöfors Fjäder i Herrljunga.

Nya större arbeten kan nämnas uppdraget att utföra luftbehandlingsinstallationer på nybyggnad av lekland i Vimmerby, vilket är en byggnad på ca 2000 m2, 8 m hög.

Byggplåtsarbeten på nybyggnad Intersportbutik i Vetlanda.

Luftbehandlingsinstallationer till Presshallen Swedspan Hultsfred.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår