Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Kontakta oss 0495-505 00

Hitta hit Se på karta

2014-08-06

Nya spännande projekt samt kompletterad maskinpark

Vi har kompletterat vår maskinpark med 3 nya maskiner. En ny modern kantpress med hög precision och stort arbetsområde. En ny rullmaskin för grovplåt men framför allt en ny vattenskärare från Water-Jet. Vi har även en hel del spännande projekt till hösten!

Är nu tillbaks från semestern och tog mig tid till att uppdatera vad som hänt under våren.

En hel del har hänt sen sist, framförallt har vi kompletterat vår maskinpark med 3 nya maskiner. En ny modern kantpress med hög precision och stort arbetsområde. En ny rullmaskin för grovplåt men framför allt en ny vattenskärare från Water-Jet (www.waterjet.se) vilken är helt datastyrd med mycket hög precision och klarar att skära det mesta, förutom plåt upp till 100 mm även aluminium, plast, gummi, trä, klinker m.m.

Nya spännande projekt till hösten är:

- Nya kontor samt en ny byggnad för Dryckesberdning på ÅBRO i Vimmerby. Ventilation och Byggpåt.

- Ombyggnad av COOP i Hultsfred med en helt ny ventilation.

- Nybyggnad av produktionslokal och Kontor på Steinvalls i Landsbro med ny ventilation och kyla.

- Ombyggnad till Arbetsförmedling i Vetlanda.

- Ombyggnad av lokal i Vimmerby till Erikshjälpen.

Förutom ovan nämnda så får vi mera av båda stora och mindre projekt där vi konstruerar det mesta med hjälp av 3D CAD och tillverkar med Vattenskärmaskin, kantpress m.m.

  • testbild

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår